Meistä

61-vuotias Autosähköliike M Takala Ky on nyt omistajavaihdoksen johdosta Huoltokeskus Nokia Oy.

Yritys on toiminut 70-luvun alusta Nokialla Yrittäjäkatu 9:ssä ja samoissa tiloissa huolto- ja korjauspalvelut jatkuvat edelleen.

Kun autosi tarvitsee huoltoa ja huolenpitoa, tuo autosi Huoltokeskus Nokiaan Yrittäjäkadulle.

Suoritamme määräaikaishuollot ja korjaukset takuutyönä kaikenikäisiin ja -merkkisiin autoihin. Käytössämme ovat nykyaikaiset Nissan Consult, GM Tech ja Bosch vianmääritys- ja korjauslaitteistot sekä koulutettu henkilökunta. Erityisosaamista tarjoamme Nissan, Saab ja Opel merkeistä ja pidämme varastossamme alkuperäisiä varaosia näille kolmelle merkille.

Tiesithän, että autosi merkistä riippumatta tehdastakuu säilyy voimassa jos me teemme siihen määräaikaishuollon. Huollot ja korjaukset tekee aina ammattitaitoinen mekaanikko autonvalmistajan huoltosuosituksia noudattaen. Säännöllisesti hyvin huollettu auto kestää pidempään ja on taloudellisempi sekä luotettavampi tien päällä liikkuessasi.

Käytämme ainoastaan alkuperäisiä tai alkuperäisiin rinnastettavia varaosia, jolla varmistamme osien laadun ja kestävyyden. Meiltä saat myös sijaisauton edullisesti huollon ajaksi. Sijaisauto varattava ennakkoon.

Meidät tunnetaan vankasta ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta.

Tervetuloa uudet sekä vanhat asiakkaat!