Meistä

66-vuotias Autosähköliike M Takala Ky on omistajavaihdoksen johdosta 1.12.2016 alkaen Huoltokeskus Nokia Oy.

Yritys on toiminut 70-luvun alusta Nokialla Yrittäjäkatu 9:ssä vain 15 min Tampereelta ja samoissa tiloissa huolto- ja korjauspalvelut jatkuvat edelleen.

Kun autosi tarvitsee huoltoa ja huolenpitoa, tuo autosi Huoltokeskus Nokiaan Yrittäjäkadulle.

Suoritamme määräaikaishuollot ja korjaukset takuutyönä kaikenikäisiin ja -merkkisiin autoihin. Käytössämme ovat nykyaikaiset Nissan Consult, GM Tech ja Bosch vianmääritys- ja korjauslaitteistot sekä koulutettu henkilökunta. Erityisosaamista tarjoamme Nissan, Saab ja Opel merkeistä ja pidämme varastossamme alkuperäisiä varaosia näille kolmelle merkille.

Täytämme myös sähköisen huoltokirjan seuraaviin automerkkeihin Audi, VW, Seat, Skoda, Mazda

Tiesithän, että autosi merkistä riippumatta tehdastakuu säilyy voimassa jos me teemme siihen määräaikaishuollon. Huollot ja korjaukset tekee aina ammattitaitoinen mekaanikko autonvalmistajan huoltosuosituksia noudattaen. Säännöllisesti hyvin huollettu auto kestää pidempään ja on taloudellisempi sekä luotettavampi tien päällä liikkuessasi.

Käytämme ainoastaan alkuperäisiä tai alkuperäisiin rinnastettavia varaosia, jolla varmistamme osien laadun ja kestävyyden. Meiltä saat myös sijaisauton edullisesti 28 € ( sis polttoaineen 100 km asti ) huollon ajaksi. Sijaisauto varattava ennakkoon.
Myös linja-auto kulkee ihan muutaman sadan metrin päästä esim. Kirkolta
Linja 70

Palvelumme

Määräaikaishuollot / vuosihuollot kaikki merkit, jarruhuollot, sähkötyöt, jakopäät, ohjauskulmat, Defa / Calix autolämpö asennukset, iskunvaimentajat, öljynvaihdot, renkaat, tasapainotukset, vannetyöt, pakoputket, ilmastointihuollot, pakokaasupäästömittaukset, katsastus tarkastukset, katsastuksessa käynnit, sylinterikannen hionnat, vikakoodien luku, varaosamyynti, henkilöautojen akkumyynti.

Meiltä myöskin uuden r1234yf kylmäaineen ilmastointihuollot.
Suosittelemme ilmastointihuollon tehtäväksi vuosittain tai viimeistään joka toinen vuosi. Ilmastointihuolto pidentää järjestelmän käyttöikää ja mahdollistaa kesäkuumalla viileät sisätilat.

Resurs Bankin luotolla

voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen hakemuksella tai tehdään hakemus paikan päällä toimipisteessämme.

Teemme myöskin tuulilasin kiveniskemien korjausta, tuulilasin korjaus pidentää tuulilasisi ikää ja säästää rahaa.

Pienetkin vauriot lähtevät helposti halkeilemaan, ja voivat pilata koko tuulilasin. Alle 2 euron kolikon kokoiset kiveniskemät ovat usein vielä korjattavissa, joten kannattaa tulla korjaukseen ajoissa. Jos mahdollista niin suojaa kiveniskemä teipin palalla, jottei kosteus ja lika pääsisi vauriokohtaan. Puhtaus takaa parhaan korjaustuloksen.

Meidät tunnetaan vankasta ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta.

Tervetuloa uudet sekä vanhat asiakkaat!