Nissan

Olemme  tunnettuja Nissan-ammattitaidosta ja valtuutettu merkkihuolto.
Säännöllisesti mekaanikkomme hyvin huoltama ajoneuvo kestää pidempään, on taloudellisempi sekä luotettavampi tienpäällä liikkuessasi, ja säilyttää arvonsa paremmin.

Nissan-huollossa käytämme alkuperäisiä Nissanin sekä niihin rinnastettavia alkuperäisvalmistajien varaosia ja merkkikohtaisia testauslaitteita/työkaluja. Näin varmistamme täydellisen sopivuuden, luotettavuuden, kestävyyden ja turvallisuuden sekä vakaan, korkean suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.

Nissan-huollossa vaihdamme myös rikkoontuneen tuulilasisi alkuperäiseen lasiin ja jos Nissanissasi on kamera niin senkin kalibroimme myöskin

Me tarjoamme sinulle ympärivuorokautisen tiepalvelun riippumatta Nissanisi iästä, aina vuoden ajaksi siitä eteenpäin, kun huollatat autosi meillä valtuutetussa Nissan-huollossa.

Sattuiko Nissanillesi vahinko?

Tuo autosi meille,  me huolehdimme  kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymän yhteistyökumppanimme kanssa Nissanisi ammattitaidolla kuntoon. Soita meille 03 3123 1700! tai lähetä sähköpostia nissan@huoltokeskusnokia.fi!

 

Rekisteröidy heti You+Nissan jäseneksi!

 
Tästä rekisteröitymään

You+Nissan-etuohjelma on suunniteltu erityisesti sinua varten, jotta saisit kaiken irti Nissanin omistamisesta. You+Nissan takaa omistajuuskokemuksen, joka hakee vertaistaan: sujuvaa asiakaspalvelua, vinkkejä helpottamaan auton käyttöä, erikoistarjouksia ja etuja sekä ainutlaatuisia mahdollisuuksia päästä jännittäviin tapahtumiin.

You+Nissan-asiakas, lunasta etusi valtuutetulla Nissan-jälleenmyyjällä!

You+Nissan -jäsenenä saat:

    • Sijaisauton käyttöösi huollon ajaksi ilman erillistä vuokraveloitusta (varattava etukäteen).

KAUDEN HUOLTO JA VARUSTETARJOUKSET

  • Antiallergeeniset raitisilmasuodattimet alkaen 32 €
  • Tuulilasinpesuneste 250 ml 3 € (Tiiviste – 72C)
  • Ilmastoinnin täyttöhuolto R134a & R1234yf alkaen 79 € sis 100 g kylmäainetta
  • Qashqain J10 & J11 pyyhkijäsulat 30 € pari
  • Lasinpesuneste 5L 8 €

Huolto ja varustetarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.

 

Rengashuolto

Me Nissan-huollossa tiedämme tarkasti, mitkä renkaat sopivat parhaiten autollesi, ja miten ne vaihdetaan sekä tarvittaessa kalibroidaan. Tee varikkokäynti, joka pitää pyörät pyörimässä kuten pitääkin.

Tästä linkistä Nissan Nordic Europen sivuille:
https://www.nissan.fi/